EMRE LTD.

EMRE LİMİTED

 

 

 

 

 

    

 

0090-312-495 16 16

 

Ana Sayfa

HAKKIMIZDA

FAALİYET ALANLARI

REFERANSLARIMIZ

ÜRÜNLER

İLETİŞİM

 

.
 

Emre Limited 1993 yılından bu yana rekabetçi ruha sahip, her zaman bilgiyle desteklenen lider bir şirkettir.


Kayıtlı ofisimiz Ankara-Türkiye'de bulunmaktadır. EMRE Ltd.'nin Londra'da bir irtibat ofisi ve İzmir'de üç fabrikası vardır.


Emre Mümessillik İnşaat Enerji Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 1993 yılından bu yana sürdürülebilir yönetim anlayışıyla savunma ve güvenlik sanayi alanında temsilcilik ve distrübitörlük ve danışmanlık hizmetleri vermektedir.


Emre Limited yeni iş alanlarının geliştirilmesinde öncü şirketlerden biridir. Ekibimiz sanayi ve ticaret alanında yüksek nitelikli, deneyimli ve bilgili profesyonellerden oluşmaktadır. Başarılı çalışmalarımız ve satın alma süreçlerindeki iş anlayışımız, müşterilerimize küresel arenada savunma ve güvenlik sektöründe farklı bir bakış açısı sunmamızı sağlıyor.


Ayrıca müşterilerimize Milli Savunma Bakanlığı, Milli Güvenlik ve Kamu Güvenliği kuruluşlarının hem uluslararası hem de yerel ihalelerine katılmaları ve ürünün tesliminden garanti süresi sonuna kadar olan tüm işlemlerde destek vermekteyiz. Hizmetlerimiz, belirtilen savunma alanlarındaki ürünlerin satış ve pazarlamasını içerir ancak bunlarla sınırlı değildir.


Enerji ve İnşaat sektörlerinde de faaliyet göstermekteyiz. Yenilenebilir enerji sektöründe yerel ve uluslararası partnerlerimiz bulunmaktadır. Enerji Depolama Sistemleri ve modern dijital teknolojilerin entegrasyonu ile güneş enerjisi santralleri, yüzer güneş enerjisi santralleri, rüzgar enerjisi santralleri, biyogaz ve biyokütle enerji santrallerinin tasarımı, inşası ve bakımı için eksiksiz bir hizmet yelpazesi sunarak bu sektörde başarıyla faaliyet gösteriyoruz.


Emre Limited prensip olarak tüm yasa ve düzenlemelere saygılı, iş etiği kurallarına bağlı bir şirkettir. Tüm iş ilişkilerimizde ve uygulamalarımızda doğruluk ve dürüstlük temel değerlerimizdir.
Halen Türk Silahlı Kuvvetlerine, Emniyet Müdürlüğüne, Savunma Sanayi Başkanlığı, BOTAŞ Petrol Boru Hattı A.Ş. ve Makina Kimya Sanayine Askeri Platform ve Teçhizat, Malzeme, Gaz Türbinleri, Yedek Parça ve Hizmet sağlayan çeşitli ülkelerin tanınmış firmalarının temsilciliğini yapmaktayız. Ayrıca dünya çapında bazı yerel ve uluslararası savunma ürünleri üreticilerinin distribütörlüğünü de yapmaktayız.


Ayrıca bazı Türk Savunma Sanayicilerine Program Yönetim Danışmanlığı, teknik destek ve hizmetler vb.
konularda programlarında destek vermekteyiz.
Emre Limited, geçerli NATO ve MİLLİ Tesis Güvenlik Belgelerine sahiptir.